Sint Jozef Geel wordt 100 jaar


Verjaardagswensen aan Sint Jozef Geel

Enige tijd geleden werd er een uitdaging aanvaard waarbij we 100 (of meer) verjaardagswensen van over de hele wereld moesten verzamelen.

Deze video's worden verzameld via Instagram. We kregen echter ook een zeer bijzondere boodschap van de Decaan van de Technische Universiteit Delft, John Schmitz. De video is net iets te groot is om via Instagram te verspreiden. We wilden u de boodschap niet onthouden.

 


 

Afbeelding intekenen boek 100 verhalen 001

foto 1919 1920 v2

 

Schooljaar 2018-2019 wordt een feestjaar. Onze school bestaat in 2019 immers 100 jaar.

Schooljaar 2018-2019 viert Sint Jozef Geel zijn honderste verjaardag. Sint Jozef Geel is intussen een begrip en een referentiepunt voor het technisch en beroepsonderwijs in de Kempen. We bieden een ruime waaier van mogelijkheden voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in wetenschappen en techniek, agro- en biotechnologie en voeding en horeca. Voor sommige richtingen biedt de school dit ook aan in duale trajecten. Er is ook een aanbod in deeltijds onderwijs en onthaalklassen voor anderstalige nieuwkomers. Dit alles wordt verzorgd door 300 personeelsleden. Ons volledig studieaanbod en onze visie kan u vinden op http://www.kogeka.be/sintjozef/.

Uiteraard zullen we dit eeuwfeest niet onopgemerkt laten. Een heel schooljaar lang organiseren we allerlei activiteiten. We danken al onze sponsors die er mee voor gezorgd hebben dat we van schooljaar 2018-2019 een feestjaar kunnen maken.

Onze contactinformatie kan je vinden op de contact-pagina